Delimano Delight Airfryer

Delimano Delight Airfryer

Listnato testo, pite ali krompirček na zdrav način? Mogoče je!

Vam primanjkuje časa in idej, vaši domači pa so lačni? Prihajajo gostje, vi pa ne veste, kaj jim pripraviti? Ali sploh obstajajo jedi ali prigrizki, ki bi zadovoljili vse okuse? Seveda, v kriznih kulinaričnih situacijah vedno pridejo prav različne različice krompirja in okusni izdelki iz listnatega testa, pite in pogače. Krompir je že dolgo cenjen kot odličen vir naravnih sladkorjev in beta karotena, vendar ali ste vedeli, da je tudi izjemno zdravo živilo? Bogat je z vitamini B6, C in D, magnezijem in železom. Na voljo je skozi vse leto, pripravite pa ga lahko kot polovke, krompirček, čips ali klasično pečen krompir… Sliši se okusno, a tudi mastno? Ne več, saj za pripravo okusnega krompirja ne boste potrebovali velikih količin maščobe, ponve napolnjene s pol litra olja ali klasične friteze za globoko cvrtje.

Odkar so se v kuhinji popularizirale friteze na vroč zrak, nam ni treba več izbirati med zdravim ali okusnim. Lahko imamo oboje!

Friteza na vroč zrak podpira napredno tehnologijo 360 stopinj, ki hitro in enakomerno termično obdela živila, brez kapljice olja. Rezultat so okusna živila, pečena v lastnem soku, ki ne izgubijo na kakovosti, vonju in okusu. Kako napreduje peka krompirčka in drugih živil, boste lahko videli skozi prozorno okno, brez potrebe po odpiranju pokrova in hlajenju živil. Pri tem lahko kadarkoli nadzorujete temperaturo in čas kuhanja s pomočjo panela, ki je enostaven za uporabo. 

Kaj pa, če želite pripraviti kakšen drug mini prigrizek poleg krompirčka, kot so kifeljčki, zavitki, pica ali priljubljene spomladanske rolice? Na pomoč ponovno priskoči Delimano Airfryer, ki poleg spreminjanja načina kuhanja in pristopa k hrani, ima veliko kapaciteto posode 5,5 litra, kar je dovolj za družinski obrok ali prigrizke za večjo količino ljudi. Pripravljajte svoja jedi brez kapljice olja in se zanesite na kuhanje s cirkulacijo vročega zraka. Od zdaj naprej so nezdravi obroki stvar preteklosti. Ostaneta le okus in bogastvo živil!