Delimano električni žar

Delimano električni žar

Čas je za žar! Postanite mojster žara na svojem domu!

Nič ne naznanja prihoda dolgih dni in kratkih noči bolj kot priljubljen žar. Seveda v družbi gurmanov, družine in prijateljev, ki komaj čakajo, da poskusijo dobrote, ki ste jim jih pripravili. Vsakdo lahko vrže kos mesa ali nekaj zelenjave na žar, vendar pravi ljubitelji žara bodo pozorni na vsak detajl. Če žar pripravljamo na hitro in brez pozornosti, lahko rezultat prinese gumijasto, premalo pečeno ali zažgano meso in zelenjavo. Pravilno začinjene in dobro pečene klobase, zrezki, čevapčiči in ražnjiči, pa tudi zelenjava in sadje, vas bodo naredili ne samo mojstra žara, ampak tudi zagotovili naziv priljubljenega chefa v družbi. Svetujemo, da meso pripravite dan prej, panceto in zelenjavo narežete na trakove, rešetko pa osvežite s čebulo in limono. Zagotovite si dobre klešče, pinceto in ostale pripomočke za žar.

 

Kljub temu je za pravo izkušnjo žarjenja najpomembnejši, seveda – žar! Praktična rešitev končno obstaja. Delimano namizni električni žar, ki vam omogoča najbolj zanesljivo žarjenje doslej. Brez nereda, temperatura je pod vašim nadzorom, meso, riba in zelenjava pa so popolno pečeni. Deluxe Noir žar plošča navdušuje z dolžino in širino, zato boste lahko hkrati pekli več kosov živil. Plošča hišnega električnega žara se odlikuje z enakomerno razporeditvijo toplote in non-stick tehnologijo, zaradi česar bodo živila enakomerno pečena in se ne bodo prijemala na ploščo. Zanimivost je, da lahko žar ploščo na Delimano električnem žaru kadar koli zamenjate z ravno ploščo. Ali še bolje, lahko tudi pečete na obeh ploščah hkrati. Na primer, meso in ribe vzporedno. Prav tako se nikoli več ne boste morali ukvarjati z odlivanjem odvečne maščobe, saj ima Delimano električni žar integrirano odstranljivo posodo za maščobo, ki preprečuje nered in razlivanje. 

Pri vrhunskem žaru je vedno v ospredju temperatura, ta žar pa vam omogoča hitro segrevanje in lahko nadziranje temperature. Ne boste se morali zanašati na lastno presojo ali male kuhinjske termometre. Deluxe Noir segreva od 80° do 200° Celzija. Pri temperaturi od 160 do 190 stopinj lahko pečete večino mesa, pri 120 stopinjah pečete hrenovke, klobase in čevapčiče, pri še nižjih temperaturah pa pečete večje kose zrezkov, da se počasi in pravilno termično obdelajo vse do kosti. Tudi pri zelo visokih temperaturah je priljubljen žar popolnoma varen zaradi Safe Touch ohišja in ročajev, ki ostanejo hladni med uporabo. Velika prednost so protizdrsne nogice za stabilnost in varnost. Svoj žar boste lahko postavili na katero koli dovolj prostorno površino in se posvetili izključno pečenju. Najpomembneje pa je, da praktična električna naprava pomeni, da lahko žarite pravzaprav 365 dni na leto, v vseh vremenskih pogojih, na terasi, v kuhinji, brez strahu pred slabim vremenom.

Delimano električni žar

Delimano električni žar

Delimano električni žar

Delimano električni žar

Delimano električni žar

Delimano električni žar