Delight ledomat

3 nepogrešljivi koktejli te sezone, poskusite jih!

Vstopamo v pravo poletno vzdušje z druženji, sprostitvijo, glasbo in nepogrešljivimi osvežilnimi pijačami. Da bi zdržali visoke temperature, je hidracija nujno potrebna. Poleg vode, kot bistvene osvežilne pijače, pogosto dodajamo koščke limone, limete ali druge agrume za izboljšanje okusa. Kaj pa, ko si zaželimo nekaj eksotičnega, a zdravega? Okusni brezalkoholni koktejli, med miksologi imenovani mocktails, so spoj vsega, kar imamo radi: pijače, sadja in naravnih sladkorjev. Da bi postali priljubljeni gostitelj poletnih zabav, vam predstavljamo tri predloge za hitre, okusne in pisane brezalkoholne koktejle!

Limonada z meto

Sestavine:

1 manjša limona

4 lističi sveže mete

0,2 l vode

2 kocki ledu

 

Klasična limonada je od zdaj naprej še boljša z nasekljanimi lističi mete!

Za ta koktejl iztisnite eno manjšo limono, dodajte 4 drobno nasekljane ali stolčene lističe sveže mete, majhno žličko medu in 2 decilitra vode. Vse dobro premešajte in dodajte dve veliki kocki ledu. Postrezite v kozarcu, katerega rob je okrašen z rjavim sladkorjem.

 

Multivitamin

Sestavine:

Polovica iztisnjene pomaranče

Polovica iztisnjene grenivke

10 koščkov jagodičevja po izbiri

0,4 l vode

5 koščkov dehidrirane pomaranče

1 žlica agavinega sirupa

Veliko ledu!

 

Zdravje v kozarcu! Iztisnite pol pomaranče, pol grenivke in dodajte do 10 jagod jagodičevja. Sadno multivitaminsko mešanico premešajte v vrču za 1 liter in dodajte 4 decilitre vode. Preostali del vrča do vrha napolnite s koščki ledu. Kot dekoracijo dodajte koščke dehidrirane pomaranče in eno žlico agavinega sirupa, ki bo nevtraliziral kislost. Po potrebi, postrezite z dodatnim ledom.

 

Hugo na nov način

Sestavine:

2 žlici bezgovega soka

Mineralna voda po potrebi

Malo iztisnjene limone

Led, napolnjen do polovice kozarca

 

Priljubljeni koktejl Hugo je dobrodošel gost na brunchih in razkošnih jutranjih obrokih. Čas je, da poskusite njegovo mocktail različico, katere priprava nas najbolj spominja na pripravo klasičnih koktejlov. Kozarec za vino do polovice napolnite z ledom, dodajte dve žlici bezgovega soka, malo iztisnjene limone, nato pa do vrha nalijte mineralno vodo. Da bi sestavine dobro premešali in združili, vse skupaj zmešajte v shakerju in ponovno vrnite v kozarec. Dobite pijačo, ki si jo boste zapomnili, brez slabe vesti glede odvečnih kalorij in alkohola!

 

Toliko različnih pijač in možnosti, skupni sestavni del pa – led! Vsako pijačo naredi okusnejšo in bolj pitno. Vendar klasične posodice za led, ki po dveh urah v hladilniku proizvedejo le štiri kocke ledu, niso opcija za večje družbe. Prav tako, zakaj bi izgubljali čas in iskali led v vrečkah, ki jih skoraj nikoli ni v trgovinah, ko jih potrebujete? Namesto da se po neuspešnem iskanju ledu vrnete domov praznih rok, si priskrbite domači ledomat. Spremenite svoj dom v pisani koktajl bar! 

 

Delimano ledomat vam zagotavlja od 10 do 12 kilogramov ledu v enem dnevu, kar je 9 kock ledu na cikel hlajenja! Pri tem praktični domači ledomat ves čas prikazuje, koliko ledu je že izdelal. Vse lahko vidite skozi prozoren pokrov, brez odpiranja in nepotrebnega topljenja ledu. Če proizvede preveč ledu, brez skrbi, ves neporabljen led se stopi in uporabi za nadaljnjo proizvodnjo. Z minimalno porabo energije je vaš novi priljubljeni aparat tudi prijazen do okolja. Poleg tega, da je praktičen, je ta ledomat zelo enostaven za uporabo. Ima le dva gumba in šest indikatorjev s kompresorskim hlajenjem. Z njimi je zagotovljena potrebna temperatura ne glede na zunanje temperature. Medtem ko uživate, ledomat nenehno dela in daje poletnim koktajlom ter vsem ostalim pijačam želeno osvežitev.

Delight ledomat

Delight ledomat

Delight ledomat

Delight ledomat

Delight ledomat

Delight ledomat